Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ku është All-llahu i Lartësuar?

Përgjigje-All-llahu është në qiell mbi Arsh, në atë mënyrë e cila i përket Madhështisë së Tij.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Mëshiruesi qëndroi mbi Arsh.’’(Ta-Ha:5) (d.mth.: u ngrit e u lartësua-siç ceket në Sahihun e Buhariut)

I Dërguari i All-llahut e pyeti atë robëreshen:Ku është All-llahu? Ajo tha:Në qiell,Atëherë ai i tha totëriut te saj: Liroje atë sepse ajo është besimtare!’’

Dhe ka thënë i Dërguari i All-llahut ,paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’All-llahu ka shkruar në një libër:’’Mëshira ime e ka kaluar Hidhërimin Tim’’e ai ndodhet i shkruajtur tek Ai, mbi Arsh.’’
Përgjigje-All-llahu është në qiell mbi Arsh, në atë mënyrë e cila i përket Madhështisë së Tij.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Mëshiruesi qëndroi mbi Arsh.’’(Ta-Ha:5) (d.mth.: u ngrit e u lartësua-siç ceket në Sahihun e Buhariut)

I Dërguari i All-llahut e pyeti atë robëreshen:Ku është All-llahu? Ajo tha:Në qiell,Atëherë ai i tha totëriut te saj: Liroje atë sepse ajo është besimtare!’’

Dhe ka thënë i Dërguari i All-llahut ,paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’All-llahu ka shkruar në një libër:’’Mëshira ime e ka kaluar Hidhërimin Tim’’e ai ndodhet i shkruajtur tek Ai, mbi Arsh.’’
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat