Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

A ka rrezik nga konsumimi i pamjaftueshëm i kripës?

Mungesa e kripës mund të shkaktojë denoncimin e muskujve, si dhe ndjenjë të lodhjes së përgjithshme (plogështi). 

Mirëpo, kjo rrallëherë mund të ndodhë te punëtorët që punojnë në furra të nxehta apo në vendet e ngrohta nën diell, kur kripa humbet gjatë djersitjeve të tepruara.
 
Prandaj, nëse konsumoni sasi të konsiderueshme të frutave dhe të perimeve, trupi juaj do të furnizohet me sasi të mjaftueshme të mineraleve, duke përfshirë këtu edhe natriumin dhe klorin, ndërsa është e ditur se kripa e kuzhinës nuk është gjë tjetër por natrium dhe klor.


Mungesa e kripës, denoncimi i muskujve,ndjenja e lodhjes së përgjithshme,plogështia,frutave dhe perimet trupi juaj, mineralet,natriumi,klorin, kripa e kuzhinës,mungesa e kripes dhe rreziku,mungesa e kripes,kripa,mungesa e kripes,kripa dhe semundjet,semundjet,kripa,semundjet nga mungesa e kripes, 
Mungesa e kripës mund të shkaktojë denoncimin e muskujve, si dhe ndjenjë të lodhjes së përgjithshme (plogështi). 

Mirëpo, kjo rrallëherë mund të ndodhë te punëtorët që punojnë në furra të nxehta apo në vendet e ngrohta nën diell, kur kripa humbet gjatë djersitjeve të tepruara.
 
Prandaj, nëse konsumoni sasi të konsiderueshme të frutave dhe të perimeve, trupi juaj do të furnizohet me sasi të mjaftueshme të mineraleve, duke përfshirë këtu edhe natriumin dhe klorin, ndërsa është e ditur se kripa e kuzhinës nuk është gjë tjetër por natrium dhe klor.


Mungesa e kripës, denoncimi i muskujve,ndjenja e lodhjes së përgjithshme,plogështia,frutave dhe perimet trupi juaj, mineralet,natriumi,klorin, kripa e kuzhinës,mungesa e kripes dhe rreziku,mungesa e kripes,kripa,mungesa e kripes,kripa dhe semundjet,semundjet,kripa,semundjet nga mungesa e kripes, 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat