Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Gjon Buzuku - Biografia dhe veprat

Lindi : nuk dimë asgjë, për vendlindjen, sipas Norbert Jokli (austriak) dhe Marko La Piana (arbëresh) thuhet se është nga pjesa verilindore; ndërsa sipas Justin Rrotës dhe Eqrem Qabej është nga pjesa veriperëndimore.
 

Aktivitetet: meshtar i një kishe.

E shkroi vetëm veprën Meshari dhe nuk është një vepër origjinale por e përkthyer.
Lindi : nuk dimë asgjë, për vendlindjen, sipas Norbert Jokli (austriak) dhe Marko La Piana (arbëresh) thuhet se është nga pjesa verilindore; ndërsa sipas Justin Rrotës dhe Eqrem Qabej është nga pjesa veriperëndimore.
 

Aktivitetet: meshtar i një kishe.

E shkroi vetëm veprën Meshari dhe nuk është një vepër origjinale por e përkthyer.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat