Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Gjinia dhe trajta e emrit

 Emri ka tri gjini:

• Mashkullore; 
• Femërore; 
• Asnjëjëse.
 
Emri ka dy trajta në të cilat lakohet:

• Trajta e shquar (emri përdoret si kryefjalë në fjali);

• Trajta e pashquar (emrit i vëmë një (njëjës) përpara ose ca-disa (shumës) përpara. 

gjinia e emrit,cilet jane tri gjinite e emrit,cilat jane trajtat e emrit,trajtat e emrit,emri gjinia,gjinia e emrit,trajta e emrit,emri trajtat,gjinia e emrit shqip,trajtat e emrit shqip
 Emri ka tri gjini:

• Mashkullore; 
• Femërore; 
• Asnjëjëse.
 
Emri ka dy trajta në të cilat lakohet:

• Trajta e shquar (emri përdoret si kryefjalë në fjali);

• Trajta e pashquar (emrit i vëmë një (njëjës) përpara ose ca-disa (shumës) përpara. 

gjinia e emrit,cilet jane tri gjinite e emrit,cilat jane trajtat e emrit,trajtat e emrit,emri gjinia,gjinia e emrit,trajta e emrit,emri trajtat,gjinia e emrit shqip,trajtat e emrit shqip
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi