Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Format e pashtjelluara të foljes


Format e pashtjelluara të foljes janë:

• Pjesorja: punuar;

• Paskajorja: për të punuar;

• Përcjellorja: duke punuar;

• Mohorja: pa punuar;


format e pashtjelluara te foljes, cilat jane format e pashtjelluara te foljes, forma e pashtjelluar e foljes shqip,pjesorja shqip,paskajorja shqip,percjellorja shqip,mohorja shqip,format qe nuk shtjellohen te foljes, folja dhe format e pashtjelluara te saj, forma e pashtjelluar e foljes, folja si forme e pashtjelluar, 

Format e pashtjelluara të foljes janë:

• Pjesorja: punuar;

• Paskajorja: për të punuar;

• Përcjellorja: duke punuar;

• Mohorja: pa punuar;


format e pashtjelluara te foljes, cilat jane format e pashtjelluara te foljes, forma e pashtjelluar e foljes shqip,pjesorja shqip,paskajorja shqip,percjellorja shqip,mohorja shqip,format qe nuk shtjellohen te foljes, folja dhe format e pashtjelluara te saj, forma e pashtjelluar e foljes, folja si forme e pashtjelluar, 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat