Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

A është All-llahu me ne me Qenien e Tij apo me Dijen e Tij?

Përgjigje:All-llahu është me ne me Dijen e Tij, na sheh e na dëgjon.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Tha (All-llahu Musës dhe Harunit):Mos kini frikë sepse Unë jam me ju,iu dëgjoj dhe iu shoh,’’(Ta-Ha:46)

Thotë i Dërguari i All-llahut paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’Ju i luteni Atij që dëgjon e është afër ,Atij që është me ju.’’(d.m.th:që iu dëgjon e iu sheh)
Përgjigje:All-llahu është me ne me Dijen e Tij, na sheh e na dëgjon.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Tha (All-llahu Musës dhe Harunit):Mos kini frikë sepse Unë jam me ju,iu dëgjoj dhe iu shoh,’’(Ta-Ha:46)

Thotë i Dërguari i All-llahut paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’Ju i luteni Atij që dëgjon e është afër ,Atij që është me ju.’’(d.m.th:që iu dëgjon e iu sheh)
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat