Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Demenca Alzheimer

Demenca Alzheimer është çrregullim organik degjenerativ i trurit, me ecuri progresive, qё shfaqet me dёmtime tё kujtesës dhe të funksioneve të tjera intelektuale. 

Zakonisht fillon rreth moshës 60 vjeç dhe shpesh shoqërohet me konfuzion, harresë dhe shpeshherë me simptoma tё rënda depresive, deluzione dhe halucinacione

Eshtё pёrshkruar pёr herё tё parё në vitin 1906 nga psikiatri Alois Alzheimer (1864-1915).

 cka eshte Demenca Alzheimer,ceshte Demenca Alzheimer,cfare eshte Demenca Alzheimer,qka eshte Demenca Alzheimer,cka eshte semundja alzheimer,alzheimer shqip,Demenca Alzheimer shqip
Demenca Alzheimer është çrregullim organik degjenerativ i trurit, me ecuri progresive, qё shfaqet me dёmtime tё kujtesës dhe të funksioneve të tjera intelektuale. 

Zakonisht fillon rreth moshës 60 vjeç dhe shpesh shoqërohet me konfuzion, harresë dhe shpeshherë me simptoma tё rënda depresive, deluzione dhe halucinacione

Eshtё pёrshkruar pёr herё tё parё në vitin 1906 nga psikiatri Alois Alzheimer (1864-1915).

 cka eshte Demenca Alzheimer,ceshte Demenca Alzheimer,cfare eshte Demenca Alzheimer,qka eshte Demenca Alzheimer,cka eshte semundja alzheimer,alzheimer shqip,Demenca Alzheimer shqip
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi