Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çrregullimi psikologjik

Çrregullimi psikologjik çshtë mosfunksionim i mirё, i cili shoqёrohet me probleme, që ndёrhyjnё nё aktivitetet e zakonshme tё jetёs. 

Sjellja nё çrregullimet funksionale ёshtё atipike e keqpёrshtatur dhe me plot shqetёsime tё ndryshme. 

Çrregullimet psikologjike klasifikohen nё tre grupe: 

Çrregullimet psikologjike deviante: shoqёrohen me norma atipike sociale. 

Çrregullimet psikologjike jofunksionale: shoqёrohen me dёmtime të funksione dhe sjellje të keqpёrshtur. 

Çrregullimet psikologjike me distres; shoqёrohen me ndjesinё e mungesës sё lumturisë dhe rehatisё nё raport me veten dhe tё tjerёt. 

cka eshte crregullimi psikologjik,cfare eshte crregullimi psikologjik,cka quajme crregullim psikologjik,cfare quajme crregullim psikologjik,crregullimi psikologjik,qka quajme crregullim psikologjik,crregullimet psikologjike ndarja,crregullim psikologjik shqip
Çrregullimi psikologjik çshtë mosfunksionim i mirё, i cili shoqёrohet me probleme, që ndёrhyjnё nё aktivitetet e zakonshme tё jetёs. 

Sjellja nё çrregullimet funksionale ёshtё atipike e keqpёrshtatur dhe me plot shqetёsime tё ndryshme. 

Çrregullimet psikologjike klasifikohen nё tre grupe: 

Çrregullimet psikologjike deviante: shoqёrohen me norma atipike sociale. 

Çrregullimet psikologjike jofunksionale: shoqёrohen me dёmtime të funksione dhe sjellje të keqpёrshtur. 

Çrregullimet psikologjike me distres; shoqёrohen me ndjesinё e mungesës sё lumturisë dhe rehatisё nё raport me veten dhe tё tjerёt. 

cka eshte crregullimi psikologjik,cfare eshte crregullimi psikologjik,cka quajme crregullim psikologjik,cfare quajme crregullim psikologjik,crregullimi psikologjik,qka quajme crregullim psikologjik,crregullimet psikologjike ndarja,crregullim psikologjik shqip
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi