Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është radiodrama ?

Radiodrama është një lloj drame, që nuk shfaqet në teatër, por interpretohet nga trupa e aktorëve dhe incizohet në shirit magnetofoni. 

Ajo transmetohet përmes valëve të radios.

Meqenëse nuk transmetohet para publikut, ajo ka një strukturë më të thjeshtë se drama dhe shumë elemente të skenës plotësohen me efekte të ndryshme muzikore e tingullore. 


cka eshte radiodrama,ceshte radiodrama,radiodrama shqip,cfare eshte radiodrama,radiodrama shqip,radiodrame
Radiodrama është një lloj drame, që nuk shfaqet në teatër, por interpretohet nga trupa e aktorëve dhe incizohet në shirit magnetofoni. 

Ajo transmetohet përmes valëve të radios.

Meqenëse nuk transmetohet para publikut, ajo ka një strukturë më të thjeshtë se drama dhe shumë elemente të skenës plotësohen me efekte të ndryshme muzikore e tingullore. 


cka eshte radiodrama,ceshte radiodrama,radiodrama shqip,cfare eshte radiodrama,radiodrama shqip,radiodrame
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat