Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Miti ?

Miti është lloj i veçantë i krijimtarisë gojore popullore, rrëfenjë për qenie të mbinatyrshme, për heronj legjendarë, për ngjarje e dukuri të çuditshme, ku pasqyrohen parafytyrimet primitive të njerëzve për prejardhjen e botës e të jetës mbi tokë, për natyrën dhe shoqërinë; rrëfenjë e trilluar, për diçka që nuk ka qenë e nuk është në të vërtetë. 

cka eshte miti,cfare eshte miti,ceshte miti,miti eshte,miti shqip,qka eshte miti,qfare eshte miti,qeshte miti,miti ne shqip,qka quajme mit, qfare quajme mit,cka quajme mit,miti ne shqip,miti shqiptar,
loading...
Miti është lloj i veçantë i krijimtarisë gojore popullore, rrëfenjë për qenie të mbinatyrshme, për heronj legjendarë, për ngjarje e dukuri të çuditshme, ku pasqyrohen parafytyrimet primitive të njerëzve për prejardhjen e botës e të jetës mbi tokë, për natyrën dhe shoqërinë; rrëfenjë e trilluar, për diçka që nuk ka qenë e nuk është në të vërtetë. 

cka eshte miti,cfare eshte miti,ceshte miti,miti eshte,miti shqip,qka eshte miti,qfare eshte miti,qeshte miti,miti ne shqip,qka quajme mit, qfare quajme mit,cka quajme mit,miti ne shqip,miti shqiptar,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat