Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është droga ?

Droga është një substancë që sjell ndryshime fizike dhe psikologjike.

cka eshte droga,cfare eshte droga,droga shqip,ceshte droga,qka eshte droga,qfare eshte droga, qka quajme droge, droga shqip,droge shqip,qka quajme drog,qfare quajme drog,
loading...
Droga është një substancë që sjell ndryshime fizike dhe psikologjike.

cka eshte droga,cfare eshte droga,droga shqip,ceshte droga,qka eshte droga,qfare eshte droga, qka quajme droge, droga shqip,droge shqip,qka quajme drog,qfare quajme drog,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat