Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është diagnoza ?

Me termin diagnoza nënkuptohet përcaktimi ose identifikimi i një gjendjeje të sëmurë.

Raporti me shkrim mbi diagnozën fillon me konstatimin e shkurtër të të gjeturave jonormale të ekzaminimit që rrjedhë nga anamneza, statusi dhe rezultatet laboratorike.

cka eshte diagnoza,ceshte diagnoza,diagnoza shqip,cfare eshte diagnoza,diagnosis shqip,cka quajme diagnoze,cka paraqet diagnoza,cka studion diagnoza,diagnostika shqip,cfare eshte diagnostika,cfare quajme diagnoze, diagnoza kuptimi,diagnoza cka do te thote,si percaktohet diagnoza,percaktimi i diagnozes,diagnoza percaktimi

Me termin diagnoza nënkuptohet përcaktimi ose identifikimi i një gjendjeje të sëmurë.

Raporti me shkrim mbi diagnozën fillon me konstatimin e shkurtër të të gjeturave jonormale të ekzaminimit që rrjedhë nga anamneza, statusi dhe rezultatet laboratorike.

cka eshte diagnoza,ceshte diagnoza,diagnoza shqip,cfare eshte diagnoza,diagnosis shqip,cka quajme diagnoze,cka paraqet diagnoza,cka studion diagnoza,diagnostika shqip,cfare eshte diagnostika,cfare quajme diagnoze, diagnoza kuptimi,diagnoza cka do te thote,si percaktohet diagnoza,percaktimi i diagnozes,diagnoza percaktimi

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat