Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është detoksifikimi ?

Detoksifikimi është procesi i trajtimit mjekësor për tё larguar substancat e dёmshme nga organizmi dhe minimizuar efektet e dёmshme nё organizёm te përdoruesit e substancave specifike, si dhe minimizimin e pasojave të ndërprerjes sё menjëhershme, nëpërmjet procedurave mjekёsore kuruese me: lëngje, barna, dietë, regjim.

cka eshte detoksifikimi,ceshte detoksifikimi,cfare eshte detoksifikimi,detoksimi shqip,cka eshte detoksimi,detoksimi shqip,detoksifikimi shqip
Detoksifikimi është procesi i trajtimit mjekësor për tё larguar substancat e dёmshme nga organizmi dhe minimizuar efektet e dёmshme nё organizёm te përdoruesit e substancave specifike, si dhe minimizimin e pasojave të ndërprerjes sё menjëhershme, nëpërmjet procedurave mjekёsore kuruese me: lëngje, barna, dietë, regjim.

cka eshte detoksifikimi,ceshte detoksifikimi,cfare eshte detoksifikimi,detoksimi shqip,cka eshte detoksimi,detoksimi shqip,detoksifikimi shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat