Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Aura ?

Aura është gjendje, që karakterizohet nga një ndjesi subjektive paralajmëruese shumë e shkurtër, në formën e një parandjenje kërcënimi të pashmangshëm, sidomos për konvulsion të afërt tek epileptikët apo e një dhimbjeje koke te pacientët migrenozë. 

Shoqërohet me vegime në formë ndriçimesh, fanepsje dritash dhe frikë. 

Shfaqet para fillimit të një krize epileptike ose migrenoze. 

Lloji i ndjesisë varet shumë nga zona trunore nga e cila fillon ataku. 

Pas njё aure, personi nuk mban mend asgjë nga ajo që i ka ndodhur.

cka eshte aura,ceshte aura,cfare eshte aura,aura shqip,aura shqip,aura ne shqip,aure shqip,qka quajme aure,aura tek epileptiket,aura dhe epilepsia,aura migrenoze,migrena dhe aura
Aura është gjendje, që karakterizohet nga një ndjesi subjektive paralajmëruese shumë e shkurtër, në formën e një parandjenje kërcënimi të pashmangshëm, sidomos për konvulsion të afërt tek epileptikët apo e një dhimbjeje koke te pacientët migrenozë. 

Shoqërohet me vegime në formë ndriçimesh, fanepsje dritash dhe frikë. 

Shfaqet para fillimit të një krize epileptike ose migrenoze. 

Lloji i ndjesisë varet shumë nga zona trunore nga e cila fillon ataku. 

Pas njё aure, personi nuk mban mend asgjë nga ajo që i ka ndodhur.

cka eshte aura,ceshte aura,cfare eshte aura,aura shqip,aura shqip,aura ne shqip,aure shqip,qka quajme aure,aura tek epileptiket,aura dhe epilepsia,aura migrenoze,migrena dhe aura
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat