Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cili është gjunahu më i madh?

Përgjigje-Gjynahu më i madh është t’i bësh shok All-llahut.

Thotë All-llahu i Lartësuar për kur Lukmani, alejhis-selam, tha:’’O biri im!Mos i shoqëro diç All-llahut sepse shirku është padrejtësia më e madhe,’’(Lukman:13)

E pyetën të Dërguarin e All-lahut,paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’Cili është gjynahu më i madh? Tha: T’i bësh All-llahut shok ndërsa Ai është që të ka krijuar ty.’’
Përgjigje-Gjynahu më i madh është t’i bësh shok All-llahut.

Thotë All-llahu i Lartësuar për kur Lukmani, alejhis-selam, tha:’’O biri im!Mos i shoqëro diç All-llahut sepse shirku është padrejtësia më e madhe,’’(Lukman:13)

E pyetën të Dërguarin e All-lahut,paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’Cili është gjynahu më i madh? Tha: T’i bësh All-llahut shok ndërsa Ai është që të ka krijuar ty.’’
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat