Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat kategori gramatikore ka emri?

Emri ka këto kategori gramatikore: rasën, numrin, trajtën dhe gjininë.
Emri ka këto kategori gramatikore: rasën, numrin, trajtën dhe gjininë.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat