Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë tri kohët themelore të foljeve?

Tri kohët themelore të foljeve janë:
 
e shkuara,
e tashmja dhe 
e ardhmja.
Tri kohët themelore të foljeve janë:
 
e shkuara,
e tashmja dhe 
e ardhmja.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat