Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë mënyrat e pashtjelluara të foljeve?

Mënyrat e pashtjelluara të foljeve janë: pjesorja, paskajorja dhe përcjellorja.
Mënyrat e pashtjelluara të foljeve janë: pjesorja, paskajorja dhe përcjellorja.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat