Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Cilat janë llojet e fjalive sipas kuptimit të tyre shprehës?

Sipas kuptimit shprehës fjalitë janë; dëftore, dëshirore, urdhërore, lidhore, habitore dhe pyetëse.
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie