Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ciklotimia

Ciklotimia është çrregullim humori, me njё kohëzgjatje së paku dy-vjeçare, por me kohёzgjatje tё episodeve tё humorit depresiv dhe hipomaniakal më të shkurtra dhe më pak të rënda sesa në çrregullimet bipolare.

Këto simptoma duhet të zgjasin për më shumë se 1 muaj. 

Diagnostikimi te fëmijët kërkon që kohëzgjatja e simptomave të jetë së paku një vit. 

cka eshte ciklotimia,ceshte ciklotimia,cfare eshte ciklotimia,ciklotimia shqip,ciklotimia psikiatri,
Ciklotimia është çrregullim humori, me njё kohëzgjatje së paku dy-vjeçare, por me kohёzgjatje tё episodeve tё humorit depresiv dhe hipomaniakal më të shkurtra dhe më pak të rënda sesa në çrregullimet bipolare.

Këto simptoma duhet të zgjasin për më shumë se 1 muaj. 

Diagnostikimi te fëmijët kërkon që kohëzgjatja e simptomave të jetë së paku një vit. 

cka eshte ciklotimia,ceshte ciklotimia,cfare eshte ciklotimia,ciklotimia shqip,ciklotimia psikiatri,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat