Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ç’është ‘’shirku i madh’’?

Përgjigje-Ai është drejtimi i çdo lloj adhurimi tjetër përveç All-llahut, siç është lutja, premtimi, kurbani etj.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Thuaj:Unë i lutem Zotit tim dhe nuk i shoqëroj Atë me askënd.’’(El-Xhinn:20)

Thotë i Dërguari i All-llahut, paqja dhe mëshira e All-llahut, qofshin mbi të.:Gjynahu më i madh prej të mëdhave është të shoqëruarit e All-llahut shok.’’
Përgjigje-Ai është drejtimi i çdo lloj adhurimi tjetër përveç All-llahut, siç është lutja, premtimi, kurbani etj.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Thuaj:Unë i lutem Zotit tim dhe nuk i shoqëroj Atë me askënd.’’(El-Xhinn:20)

Thotë i Dërguari i All-llahut, paqja dhe mëshira e All-llahut, qofshin mbi të.:Gjynahu më i madh prej të mëdhave është të shoqëruarit e All-llahut shok.’’
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat