Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ç’do të thotë:Muhammedi është i Dërguari i All-llahut?

Përgjigje-Nuk ka kush që meriton të pasohet përveç tij,paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të.

Thotë Alll-llahu i Lartësuar:’’E nese i bindeni atij (Muhammedit) atëherë jeni të udhëzuar.’’(En-Nur:54)

Thotë i Dërguari i All-llahut ,paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’Nëse do të ishte gjallë Musa (alejhi selam)nuk do të bënte gjë tjetër vetëm se do të më pasonte mua.’’
loading...
Përgjigje-Nuk ka kush që meriton të pasohet përveç tij,paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të.

Thotë Alll-llahu i Lartësuar:’’E nese i bindeni atij (Muhammedit) atëherë jeni të udhëzuar.’’(En-Nur:54)

Thotë i Dërguari i All-llahut ,paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’Nëse do të ishte gjallë Musa (alejhi selam)nuk do të bënte gjë tjetër vetëm se do të më pasonte mua.’’
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat