Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ç’do të thotë:’’La ilahe il-la All-llah’’?

Ç’do të thotë:’’La ilahe il-la All-llah’’?

Përgjigje-Nuk ka të adhuruar me të drejtë përveç All-llahut, Një e të pa shoq.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Kjo sepse All-llahu është i Vërteti dhe se gjdo gjë adhurojnë përveç Atij është e kotë:’’(Lukman:30)

Thotë i Dërguari i All-llahut ,paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’Kush thotë’’La ilahe il-la All-llah’’ dhe mohon çdo gjë që adhurohet përveç All-llahut, ndalohet për muslimanin marrja e pasuris dhe e gjakut të tij.’’
Ç’do të thotë:’’La ilahe il-la All-llah’’?

Përgjigje-Nuk ka të adhuruar me të drejtë përveç All-llahut, Një e të pa shoq.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Kjo sepse All-llahu është i Vërteti dhe se gjdo gjë adhurojnë përveç Atij është e kotë:’’(Lukman:30)

Thotë i Dërguari i All-llahut ,paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’Kush thotë’’La ilahe il-la All-llah’’ dhe mohon çdo gjë që adhurohet përveç All-llahut, ndalohet për muslimanin marrja e pasuris dhe e gjakut të tij.’’
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat