Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Biografia e humanistit Marin Barleti

Lindi: (1460-1463), Shkodër ( sipas dok. në noterin e Padovës, dhe nga një testament I vitit 1501).
 
Shkollimi: mësimet e para nga ndonjë qendër humaniste, të mesmet në Venedik.
 
Aktivitetet: meshtar në Shkodër.


Marin Barleti biografia,biografi Marin Barleti,MARIN BARLETI
Lindi: (1460-1463), Shkodër ( sipas dok. në noterin e Padovës, dhe nga një testament I vitit 1501).
 
Shkollimi: mësimet e para nga ndonjë qendër humaniste, të mesmet në Venedik.
 
Aktivitetet: meshtar në Shkodër.


Marin Barleti biografia,biografi Marin Barleti,MARIN BARLETI
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat