Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Astrid Lindgren (1907-2002)-Biografia dhe veprat

Astrid Lindgren është shkrimtare suedeze, e cila u lind më 14 nëntor 1907 dhe vdiq më
28 janar 2002. 

Ajo është e njohur si autore e librave për fëmijë. 

Pjesa më e madhe e veprave të saj, janë botuar në më shumë se 100 vende të botës.

Ndërmjet të tjerave, ajo është dhe autore e librit me aventura “Pipi Çorapegjata”, i përkthyer edhe në gjuhën zulu dhe atë arabe.

Biografia Astrid Lindgren, jeta dhe veprat Astrid Lindgren,kush e shkroi vepren Pipi Çorapegjata,pipi qorapgjata,kush e shkroi Pipi Çorapegjata
Astrid Lindgren është shkrimtare suedeze, e cila u lind më 14 nëntor 1907 dhe vdiq më
28 janar 2002. 

Ajo është e njohur si autore e librave për fëmijë. 

Pjesa më e madhe e veprave të saj, janë botuar në më shumë se 100 vende të botës.

Ndërmjet të tjerave, ajo është dhe autore e librit me aventura “Pipi Çorapegjata”, i përkthyer edhe në gjuhën zulu dhe atë arabe.

Biografia Astrid Lindgren, jeta dhe veprat Astrid Lindgren,kush e shkroi vepren Pipi Çorapegjata,pipi qorapgjata,kush e shkroi Pipi Çorapegjata
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat