Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ali Podrimja - Biografia

Lindi: më 1942 në Gjakovë.

Shkollimi: filoren dhe gjimnazin në vendlindje.

 
Studioi gjuhë dhe letërsi shqipe në Universitetin e Prishtinës.
 
Aktivitetet: punoi në gazetën "Rilindja", bashkëpunon me të gjitha gazetat dhe revistat shqipe, është anëtar i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës. 


Postime të ngjashme:

Ali Podrimja krijimtaria letrare
  
Poezia e Ali Podrimjes


Ali Podrimja jeta,Ali Podrimja biografia,Ali Podrimja shqip,ali podrimja veprat,poezi ali podrimja,ali podrimja jeta dhe vepra,ali podrimja me jetue,ali podrimja hija e tokes ali podrimja drejtpeshimi,ali podrimja poetry,ali podrimja poezi te zgjedhura
 
Lindi: më 1942 në Gjakovë.

Shkollimi: filoren dhe gjimnazin në vendlindje.

 
Studioi gjuhë dhe letërsi shqipe në Universitetin e Prishtinës.
 
Aktivitetet: punoi në gazetën "Rilindja", bashkëpunon me të gjitha gazetat dhe revistat shqipe, është anëtar i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës. 


Postime të ngjashme:

Ali Podrimja krijimtaria letrare
  
Poezia e Ali Podrimjes


Ali Podrimja jeta,Ali Podrimja biografia,Ali Podrimja shqip,ali podrimja veprat,poezi ali podrimja,ali podrimja jeta dhe vepra,ali podrimja me jetue,ali podrimja hija e tokes ali podrimja drejtpeshimi,ali podrimja poetry,ali podrimja poezi te zgjedhura
 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat