Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Te mirat e nderprerjes se duhanit


Te mirat e nderprerjes se duhanit

•Permiresimi i shendetit
• Permiresohet aftesia e nuhatjes se shijes
• Arome me e mire ne shtepi dhe veture
• Shembull I mire per femijet tuaj dhe rrethin ku jeton
• Jeta do te jete me kualitative dhe me e gjate permiresohet bugjeti individual dhe ai familjar 

nderprerja e duhanit, duhani, ndalja e duhanit, moskonsumimi i duhanit, mospirja e duhanit, te mirat e nderprerjes se duhanit

Te mirat e nderprerjes se duhanit

•Permiresimi i shendetit
• Permiresohet aftesia e nuhatjes se shijes
• Arome me e mire ne shtepi dhe veture
• Shembull I mire per femijet tuaj dhe rrethin ku jeton
• Jeta do te jete me kualitative dhe me e gjate permiresohet bugjeti individual dhe ai familjar 

nderprerja e duhanit, duhani, ndalja e duhanit, moskonsumimi i duhanit, mospirja e duhanit, te mirat e nderprerjes se duhanit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat