Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Të dhënat për Duhanpirjen në Kosovë

 Të dhënat për Duhanpirjen në Kosovë

Te dhenat e fundit mbi konsumimin e duhanit ne Kosove flasin se 1/3 e popullates apo me shume se 600 mije kosovare jane konsumues te rregullt te duhanit.

Ne diten Boterore te Luftes Kunder Duhanit, kryetari Xhavit Bicaj kryetar i shoqates per Lufte Kunder Kancerit ne Kosove, thote se kohet e fundit numrin me te madh  te konsumuesve te duhanit e perbejne te rinjet.

Z. Bicaj thote se pirja e duhanit krijon varshmeri organike dha psikologjike.

Ai thote se Kosova eshte nder vendet e pakta ku akoma lirshem pihet dhe reklamohet duhani dhe produktet e tij dhe se zvoglimi i numrit te duhanpiresve ne Kosove do te ndodh vetem atehere kur te hyj ne fuqi ligji per moskonsumimin e duhanit.

Ndoshta nje ligj i tille do te ishte i mireseardhur , qe se paku te kufizohet duhanpirja dhe te kursehen ata qe nuk pijne duhan prej atyre qe e konsumojne kete.

duhanpirja ne Kosove, Kosova dhe Duhani, duhanpirja ne Kosove, Kosova me duhan, Duhani ne Kosove, Kosova dhe duhanpirja, te dhena rreth duhanit per Kosove, Kosova me Duhan
 Të dhënat për Duhanpirjen në Kosovë

Te dhenat e fundit mbi konsumimin e duhanit ne Kosove flasin se 1/3 e popullates apo me shume se 600 mije kosovare jane konsumues te rregullt te duhanit.

Ne diten Boterore te Luftes Kunder Duhanit, kryetari Xhavit Bicaj kryetar i shoqates per Lufte Kunder Kancerit ne Kosove, thote se kohet e fundit numrin me te madh  te konsumuesve te duhanit e perbejne te rinjet.

Z. Bicaj thote se pirja e duhanit krijon varshmeri organike dha psikologjike.

Ai thote se Kosova eshte nder vendet e pakta ku akoma lirshem pihet dhe reklamohet duhani dhe produktet e tij dhe se zvoglimi i numrit te duhanpiresve ne Kosove do te ndodh vetem atehere kur te hyj ne fuqi ligji per moskonsumimin e duhanit.

Ndoshta nje ligj i tille do te ishte i mireseardhur , qe se paku te kufizohet duhanpirja dhe te kursehen ata qe nuk pijne duhan prej atyre qe e konsumojne kete.

duhanpirja ne Kosove, Kosova dhe Duhani, duhanpirja ne Kosove, Kosova me duhan, Duhani ne Kosove, Kosova dhe duhanpirja, te dhena rreth duhanit per Kosove, Kosova me Duhan
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat