Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Nikotino plasterat dhe vendosja e tyre

Nikotino plasterat dhe vendosja e tyre


• Mund ti perdorin te gjithe ata qe deshirojne ta largojne plotesisht duhanin

• Eshte e ndaluar t'i perdorin personat nen 18 vjet si dhe ata qe kane probleme me zemer, me lekure dhe ata persona qe jane te ndieshem ne nikotone

• Vendosen ne lekure te paster, ne pjesen e jashtme te krahut

• Nuk duhet me u pastru nese e keni plasterin antiduhan
Nikotino plasterat dhe vendosja e tyre


• Mund ti perdorin te gjithe ata qe deshirojne ta largojne plotesisht duhanin

• Eshte e ndaluar t'i perdorin personat nen 18 vjet si dhe ata qe kane probleme me zemer, me lekure dhe ata persona qe jane te ndieshem ne nikotone

• Vendosen ne lekure te paster, ne pjesen e jashtme te krahut

• Nuk duhet me u pastru nese e keni plasterin antiduhan
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat