Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Lufta kunder pirjes se duhanit

Lufta kunder pirjes se duhanit

•Punetoret shendetesor duhet te jene te vetedishem per rolin e tyre kunder pirjes se duhanit
•Te bejne propagande ne luften kunder pirjes se duhanit
•Te bejme propagande kunder duhanit ne : pune, ne shtepi,ne rruge dhe ne cdo ambient ku ndodhemi me nje fjale te jemi ambasador te shendetit te mire
Kujdes duhet ti kushtojme aksioneve ligjeruese per
•Ndalim te reklamimit te duhanit
•Shenimi i sasise se substancave nga ana e prodhuesve
•Mosshitja e duhanit femijeve dhe te rinjeve
•Ndalim I pirjes se duhanit ne institucione mjeksoredhe institucione te tjera si dhe neper lokake te ndryshme, shkolla

luftimi i duhanit, lufta kunder duhanit,  lufta ndaj konsumimit te duhanpirjes, duhani dhe lufta, lufta ndaj nikotines, nikotina dhe lufta,
Lufta kunder pirjes se duhanit

•Punetoret shendetesor duhet te jene te vetedishem per rolin e tyre kunder pirjes se duhanit
•Te bejne propagande ne luften kunder pirjes se duhanit
•Te bejme propagande kunder duhanit ne : pune, ne shtepi,ne rruge dhe ne cdo ambient ku ndodhemi me nje fjale te jemi ambasador te shendetit te mire
Kujdes duhet ti kushtojme aksioneve ligjeruese per
•Ndalim te reklamimit te duhanit
•Shenimi i sasise se substancave nga ana e prodhuesve
•Mosshitja e duhanit femijeve dhe te rinjeve
•Ndalim I pirjes se duhanit ne institucione mjeksoredhe institucione te tjera si dhe neper lokake te ndryshme, shkolla

luftimi i duhanit, lufta kunder duhanit,  lufta ndaj konsumimit te duhanpirjes, duhani dhe lufta, lufta ndaj nikotines, nikotina dhe lufta,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat