Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

KURRË NUK TË HARROJ poezi nga Hasime Hoti

KURRË NUK TË HARROJ poezi nga Hasime Hoti

Po flas me hidhërim , me pikëllim
se humba njeriun e zemrës
ajo më bën të dal me rrëmbim
se jeta ushton prej erës !
Ndjej zbrazëti - dhimbje
Lotët më rrjedhin si gurrë që nuk ndalet
Do të shkruaj vargjet se ndjej hata
Më vuan zemra , dhe shpirti nga hallet !
Lotoj çdo ditë po ti nuk përgjigjesh
përse më harrove, shkove pas tjetrës ?!
Më dëgjo për këtë, kthehu të përligjesh
në dashurinë e vërtetë të asaj të vjetrës ...!
KURRË NUK TË HARROJ poezi nga Hasime Hoti

Po flas me hidhërim , me pikëllim
se humba njeriun e zemrës
ajo më bën të dal me rrëmbim
se jeta ushton prej erës !
Ndjej zbrazëti - dhimbje
Lotët më rrjedhin si gurrë që nuk ndalet
Do të shkruaj vargjet se ndjej hata
Më vuan zemra , dhe shpirti nga hallet !
Lotoj çdo ditë po ti nuk përgjigjesh
përse më harrove, shkove pas tjetrës ?!
Më dëgjo për këtë, kthehu të përligjesh
në dashurinë e vërtetë të asaj të vjetrës ...!
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat