Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Hapat e largimit apo lenjes se duhanit

Hapat e largimit apo lenjes se duhanit

1.Çlodhja e mire sidomos gjate diteve te para te lenjes se duhanit
 
2.Shtimi i ngrenjes se pemeve dhe perimeve te fresketa si dhe mosngrenja e ushqimeve yndyrore
 
3.Pirja e nje sasie te madhe te ujit, kete per te pastruar trupin nga nikotina dhe lendet e demshme dhe njekohesisht zvoglimi I sasise se cajit dhe kafes veqanerisht ne pese ditet e para
 
4.Largohu nga te menduarit ne rikthim tek ai ne kohen kur ndjen lakmi tek ai…….perkujto demet e tij dhe duro,,angazhoje veten me diq prej embelsirave dhe qumshtit
 
5.Ushtroje veten ta perdoresh misvakun
 
6.Ha çdo dite nje sasi te limoneve apo portokajve ngase kjo zvogelon deshiren per duhan
 
7.Vizito kliniken me te afert per luften e duhanit
 
8.Shenoje daten e vendimit per lenjen e duhanit
 
9.Evitoni vendet ku pihet duhani
 
10.Kaloni kohen ne vendet ku eshte e ndaluar pirja e duhanit
 
11.Gjeni zevendesime te shendetshme ne vend te duhanit perdorni ne gjelle shume karrota dhe pini shume uje
 
12.Beni listen e shkaqeve pse jeni te kenaqur me nderprerjen e duhanit
 
13.Do te gjeni ato ndryshime qe nuk keni pritur 


lenja e duhanit, moskonsumimi i duhanit, ndalja e konsumimit te duhanit, qysh me lon duhanin, si ta le duhanin, duhanlenja, keshilla per lenjen e duhanit, keshilla per braktisjen e duhanit, keshille per braktisjen e duhanit, duhani dhe braktisja e tij
Hapat e largimit apo lenjes se duhanit

1.Çlodhja e mire sidomos gjate diteve te para te lenjes se duhanit
 
2.Shtimi i ngrenjes se pemeve dhe perimeve te fresketa si dhe mosngrenja e ushqimeve yndyrore
 
3.Pirja e nje sasie te madhe te ujit, kete per te pastruar trupin nga nikotina dhe lendet e demshme dhe njekohesisht zvoglimi I sasise se cajit dhe kafes veqanerisht ne pese ditet e para
 
4.Largohu nga te menduarit ne rikthim tek ai ne kohen kur ndjen lakmi tek ai…….perkujto demet e tij dhe duro,,angazhoje veten me diq prej embelsirave dhe qumshtit
 
5.Ushtroje veten ta perdoresh misvakun
 
6.Ha çdo dite nje sasi te limoneve apo portokajve ngase kjo zvogelon deshiren per duhan
 
7.Vizito kliniken me te afert per luften e duhanit
 
8.Shenoje daten e vendimit per lenjen e duhanit
 
9.Evitoni vendet ku pihet duhani
 
10.Kaloni kohen ne vendet ku eshte e ndaluar pirja e duhanit
 
11.Gjeni zevendesime te shendetshme ne vend te duhanit perdorni ne gjelle shume karrota dhe pini shume uje
 
12.Beni listen e shkaqeve pse jeni te kenaqur me nderprerjen e duhanit
 
13.Do te gjeni ato ndryshime qe nuk keni pritur 


lenja e duhanit, moskonsumimi i duhanit, ndalja e konsumimit te duhanit, qysh me lon duhanin, si ta le duhanin, duhanlenja, keshilla per lenjen e duhanit, keshilla per braktisjen e duhanit, keshille per braktisjen e duhanit, duhani dhe braktisja e tij
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat