Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dje dhe sot-poezi nga Ibrahim Abedini

Dje dhe sot-poezi nga Ibrahim Abedini

Qdo gjë na bashkonte
Qdo gjë na lidhëte
Na bënte të duam
Të respektojm
Të ndihëmojm
E sot
E kunderta
Nuk duhem
Nuk bashkohem
As që respektohem
Nga mos dija
e Humbem dashurin
Respektin dhe u ndam
Për gjithëmon në jet.
Dje dhe sot-poezi nga Ibrahim Abedini

Qdo gjë na bashkonte
Qdo gjë na lidhëte
Na bënte të duam
Të respektojm
Të ndihëmojm
E sot
E kunderta
Nuk duhem
Nuk bashkohem
As që respektohem
Nga mos dija
e Humbem dashurin
Respektin dhe u ndam
Për gjithëmon në jet.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat