Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është intraneti ?


Çka është intraneti ?

Intraneti  është një rrjetë e mbrendshme kompjuterike në ndërmarrje e cila mund të sigurojë qasje në të dhënat në ndërmarrje.

Intraneti është rrjetë private e cila është e mbrojtur nga vizitorët perms sistemit mbrojtës dhe softëverëve të specializuar.

ceshte intraneti,cka eshte intraneti,cfare eshte intraneti,intraneti shqip,intranet shqip,cka quajme intranet,cfare quajme intranet,intraneti definicion,cka eshte intranet
loading...

Çka është intraneti ?

Intraneti  është një rrjetë e mbrendshme kompjuterike në ndërmarrje e cila mund të sigurojë qasje në të dhënat në ndërmarrje.

Intraneti është rrjetë private e cila është e mbrojtur nga vizitorët perms sistemit mbrojtës dhe softëverëve të specializuar.

ceshte intraneti,cka eshte intraneti,cfare eshte intraneti,intraneti shqip,intranet shqip,cka quajme intranet,cfare quajme intranet,intraneti definicion,cka eshte intranet
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat