Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Agjërimi ?

 Çka është Agjërimi ?

Agjërimi është shtylla e tretë e islamit.  

Muaji rama­zan agjërohet nga të rriturit, të shë­n­doshët fizikisht dhe men­d­ë­r­i­sht, të aftit. 

Agjërimi pri­shet nga ngrënia e ushqimit, nga ma­rrë­dh­ëniet intime etj. prej syfy­rit e deri në iftar.

ceshte agjerimi,cka eshte agjerimi,agjerimi shqip, cka quajme agjerim, agjerim shqip, c'eshte agjerimi,shtylla e trete e islamit, agjerim shqip,
 Çka është Agjërimi ?

Agjërimi është shtylla e tretë e islamit.  

Muaji rama­zan agjërohet nga të rriturit, të shë­n­doshët fizikisht dhe men­d­ë­r­i­sht, të aftit. 

Agjërimi pri­shet nga ngrënia e ushqimit, nga ma­rrë­dh­ëniet intime etj. prej syfy­rit e deri në iftar.

ceshte agjerimi,cka eshte agjerimi,agjerimi shqip, cka quajme agjerim, agjerim shqip, c'eshte agjerimi,shtylla e trete e islamit, agjerim shqip,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat