Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është ablacioni ?

Çka është ablacioni ?

Ablacioni është proces i zvogëlimit të masës së akullnajës ose shtresës së borës, kryesisht të pjesës sipërfaqësore për shkak të shkrirjes, avullimit ( sublimacionit), shembjes dhe rrëshqitjes së ortekëve të borës ose shkëputjes së brigjeve të akullit (ajsbergëve) nga akullnajat.

cka eshte ablacioni, ablacioni shqip, cfare eshte ablacioni, ablacioni ne gjuhen shqipe, ablacion shqip, termi ablacioni kuptimi, qka quajm ablacion, ceshte ablacioni,c'eshte ablacioni, sublimacionit,sublimacion,ajsbergu,
loading...
Çka është ablacioni ?

Ablacioni është proces i zvogëlimit të masës së akullnajës ose shtresës së borës, kryesisht të pjesës sipërfaqësore për shkak të shkrirjes, avullimit ( sublimacionit), shembjes dhe rrëshqitjes së ortekëve të borës ose shkëputjes së brigjeve të akullit (ajsbergëve) nga akullnajat.

cka eshte ablacioni, ablacioni shqip, cfare eshte ablacioni, ablacioni ne gjuhen shqipe, ablacion shqip, termi ablacioni kuptimi, qka quajm ablacion, ceshte ablacioni,c'eshte ablacioni, sublimacionit,sublimacion,ajsbergu,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat