Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ajri në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave)

Ajri në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave)

Kjo enderr tregon nje gjendje te vjeteruar te gjerave dhe parandjenja jo te mira te enderruesit.
 
Te perfytyrosh qe thith ajer te nxehte, sugjeron qe do te jeni i/e fluencuar nga nje person i lig qe ju mban te nenshtruar.
 
Te ndjesh ajrin e ftohte, tregon mosperputhje ne biznesin tuaj dhe ne mardheniet familjare.
 
Te ndjesh lageshtine e ajrit, nje mallkim i madh do te bjere mbi ju dhe do te permbys dhe mbjelle prespektiven tuaj.

ajri ne enderr, ajer ne enderr, ajri ne onderr, ondrra dhe ajri, endrra dhe ajri, komentimi shqip, endrrat dhe komentimi shqip, endrrat komentim
Ajri në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave)

Kjo enderr tregon nje gjendje te vjeteruar te gjerave dhe parandjenja jo te mira te enderruesit.
 
Te perfytyrosh qe thith ajer te nxehte, sugjeron qe do te jeni i/e fluencuar nga nje person i lig qe ju mban te nenshtruar.
 
Te ndjesh ajrin e ftohte, tregon mosperputhje ne biznesin tuaj dhe ne mardheniet familjare.
 
Te ndjesh lageshtine e ajrit, nje mallkim i madh do te bjere mbi ju dhe do te permbys dhe mbjelle prespektiven tuaj.

ajri ne enderr, ajer ne enderr, ajri ne onderr, ondrra dhe ajri, endrra dhe ajri, komentimi shqip, endrrat dhe komentimi shqip, endrrat komentim
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat