Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Përkujtim dhe falenderim- poezi islame nga Mexhid Yvejsi

Përkujtim dhe falenderim- poezi islame nga Mexhid Yvejsi


Përkujtoj All-llahun
Krijuesin e Gjithësisë,
Falenderoj All-llahun
Burimin e Mirësisë.

All-llahun e përkujtoj
Zemra më qetësohet,
All-llahun e falënderoj
Shpirti më freskohet.

Përkujtoj All-llahun
Përplot Dashuri,
Falënderoj All-llahun
Për gjithë këtë begati.

All-llahun e përkujtoj
Nëpër dallgë e stuhi,
Allahun e falënderoj
Të vetmin Perëndi.

Përkujtoj All-llahun
Që është Dritë mbi Dritë,
Falënderoj All-llahun
Që m’u hapën sytë poezi islame, poezi islame, poezia islame, islami ne Kosove,vjersha islame, vargje islame, vargje islame, shkrime islame, perkujtim dhe falenderim per Allahun,vjershe islame, vjersha islame, poezi me permbajtje islame, poezi te bukura islame, poezia e bukur islame, 

Përkujtim dhe falenderim- poezi islame nga Mexhid Yvejsi


Përkujtoj All-llahun
Krijuesin e Gjithësisë,
Falenderoj All-llahun
Burimin e Mirësisë.

All-llahun e përkujtoj
Zemra më qetësohet,
All-llahun e falënderoj
Shpirti më freskohet.

Përkujtoj All-llahun
Përplot Dashuri,
Falënderoj All-llahun
Për gjithë këtë begati.

All-llahun e përkujtoj
Nëpër dallgë e stuhi,
Allahun e falënderoj
Të vetmin Perëndi.

Përkujtoj All-llahun
Që është Dritë mbi Dritë,
Falënderoj All-llahun
Që m’u hapën sytë poezi islame, poezi islame, poezia islame, islami ne Kosove,vjersha islame, vargje islame, vargje islame, shkrime islame, perkujtim dhe falenderim per Allahun,vjershe islame, vjersha islame, poezi me permbajtje islame, poezi te bukura islame, poezia e bukur islame, 

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat