Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Para varrit të komandantit - Vjershë patriotike

Para varrit të komandantit - Vjershë patriotike
(Një ushtar i bataljonit “Atlantiku”)

Larg në Amerikë ishim
Mendjen n`Kosovë e kishim,

N`jug t`Evropës plakë
Kosova digjej flakë.

Formuam “Atlantikun”
Kaluam Atlantikun,

Të veshur me barot
Kosovës t`i dalim zot.

Rezezat i shporrëm qiellit
Për rrezet e ngrohta të diellit,

Erdha në Prekaz o trim
Edhe sot je komandanti im.

Buza më dridhet në vaj
Mos më qorto pse qaj,

Deri në fund të kësaj bote
S`harrohet lavdia jote.

vjersha patriotike,vjershe patriotike, poezi patriotike, poezia patriotike, poezi per luften, vjersha per luften ne Kosove, Kosova dhe Lufta, lufta ne Kosove, kosova ne lufte, vjershe per luften,ushtaret e atlantikut,prekazi poezi
Para varrit të komandantit - Vjershë patriotike
(Një ushtar i bataljonit “Atlantiku”)

Larg në Amerikë ishim
Mendjen n`Kosovë e kishim,

N`jug t`Evropës plakë
Kosova digjej flakë.

Formuam “Atlantikun”
Kaluam Atlantikun,

Të veshur me barot
Kosovës t`i dalim zot.

Rezezat i shporrëm qiellit
Për rrezet e ngrohta të diellit,

Erdha në Prekaz o trim
Edhe sot je komandanti im.

Buza më dridhet në vaj
Mos më qorto pse qaj,

Deri në fund të kësaj bote
S`harrohet lavdia jote.

vjersha patriotike,vjershe patriotike, poezi patriotike, poezia patriotike, poezi per luften, vjersha per luften ne Kosove, Kosova dhe Lufta, lufta ne Kosove, kosova ne lufte, vjershe per luften,ushtaret e atlantikut,prekazi poezi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat