Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Filip Shiroka (1859 - 1935 )- Biografia

Filip Shiroka (1859 - 1935 )-  Biografia

Filip Shiroka lindi në Shkodër në vitin 1859. 

Qe i detyruar të largohet nga atdheu dhe të jetojë në Misir e Liban.

Vjershat e tij u botuan me pseudonimin Gegë Postripa.

Në vitin 1933 u botua përmbledhja e vetme e vjershave “Zani i zemrës”.
Filip Shiroka (1859 - 1935 )-  Biografia

Filip Shiroka lindi në Shkodër në vitin 1859. 

Qe i detyruar të largohet nga atdheu dhe të jetojë në Misir e Liban.

Vjershat e tij u botuan me pseudonimin Gegë Postripa.

Në vitin 1933 u botua përmbledhja e vetme e vjershave “Zani i zemrës”.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat