Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka quajmë pjesë të ligjeratës dhe cilat/cilët janë pjesë e ligjeratës?

 Çka quajmë pjesë të ligjeratës dhe cilat/cilët janë pjesë e ligjeratës?

Fjalët e ndryshueshme dhe të pandyshueshme që përdoren gjatë të folurit ose gjatë të shkruarit janë gjithsej njëmbëdhjetë dhe i quajmë pjesë të ligjeratës.

Të ndryshueshme janë: emri, mbiemri, përemri, nyja, folja dhe numërori.

Të pandryshueshme janë: ndajfoljet, parafjalët, lidhëzat, pjesëzat dhe pasthirrmat.
pjeset e ligjerates, cilat jane pjeset e ligjerates, qka eshte ligjerata, cilat jane pjest e ligjerates, pjest e ndryshueshme te ligjerates, ligjerata, cilat jane pjeset e pandryshueshme te ligjerates, cfare eshte pjesa e ligjerates,qka osht pjesa e ligjerates 
 Çka quajmë pjesë të ligjeratës dhe cilat/cilët janë pjesë e ligjeratës?

Fjalët e ndryshueshme dhe të pandyshueshme që përdoren gjatë të folurit ose gjatë të shkruarit janë gjithsej njëmbëdhjetë dhe i quajmë pjesë të ligjeratës.

Të ndryshueshme janë: emri, mbiemri, përemri, nyja, folja dhe numërori.

Të pandryshueshme janë: ndajfoljet, parafjalët, lidhëzat, pjesëzat dhe pasthirrmat.
pjeset e ligjerates, cilat jane pjeset e ligjerates, qka eshte ligjerata, cilat jane pjest e ligjerates, pjest e ndryshueshme te ligjerates, ligjerata, cilat jane pjeset e pandryshueshme te ligjerates, cfare eshte pjesa e ligjerates,qka osht pjesa e ligjerates 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat