Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë përemrat dëftorë ?

Çka janë përemrat dëftorë ?

Përemrat dëftorë përcaktojnë një emër. 

Ata tregojnë frymorin a sendin që ndodhet afër ose larg folësit. 

Përemrat dëftorë përcaktojnë një emër dhe përshtaten me emrin në numër, gjini dhe rasë.

Përemra dëftorë janë:

a) ky, kjo, këta, këto -për afër
b) ai, ajo, ata, ato - për larg

cka jane peremrat deftore, cilat jane peremrat deftore, cilet jane peremrat deftore, cka eshte peremri deftore, ceshte peremri deftore, c'eshte peremri deftore, cka eshte peremer deftore, peremrat deftore per larg, peremrat deftore per afer.
Çka janë përemrat dëftorë ?

Përemrat dëftorë përcaktojnë një emër. 

Ata tregojnë frymorin a sendin që ndodhet afër ose larg folësit. 

Përemrat dëftorë përcaktojnë një emër dhe përshtaten me emrin në numër, gjini dhe rasë.

Përemra dëftorë janë:

a) ky, kjo, këta, këto -për afër
b) ai, ajo, ata, ato - për larg

cka jane peremrat deftore, cilat jane peremrat deftore, cilet jane peremrat deftore, cka eshte peremri deftore, ceshte peremri deftore, c'eshte peremri deftore, cka eshte peremer deftore, peremrat deftore per larg, peremrat deftore per afer.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat