Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë emrat e numrit njejës dhe emrat e numrit shumës ?

Çka janë emrat  e  numrit njejës dhe emrat e numrit shumës ?

Fjalët që emërtojnë vetëm një frymor apo një send janë emra të numrit njëjës. 

Fjalët që emërtojnë shumë frymorë ose sende janë emra të numrit shumës. 

Pra, emri ka dy numra: numrin njëjës dhe numrin shumës.


cka jane emrat shumes, cka jane emrat njejes, cfare eshte emri njejes, cfare eshte emri shumes, ceshte emri shumes, ceshte emri njejes, qka eshte emri njejes, qka eshte emri shumes, emra shumes dhe njejes, emra njejs, emra shums,
Çka janë emrat  e  numrit njejës dhe emrat e numrit shumës ?

Fjalët që emërtojnë vetëm një frymor apo një send janë emra të numrit njëjës. 

Fjalët që emërtojnë shumë frymorë ose sende janë emra të numrit shumës. 

Pra, emri ka dy numra: numrin njëjës dhe numrin shumës.


cka jane emrat shumes, cka jane emrat njejes, cfare eshte emri njejes, cfare eshte emri shumes, ceshte emri shumes, ceshte emri njejes, qka eshte emri njejes, qka eshte emri shumes, emra shumes dhe njejes, emra njejs, emra shums,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat