Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është pasthirrma ?

Çka është pasthirrma

Pasthirrma është pjesë e pandryshueshme e ligjëratës, që shërben për të treguar ndjenjat e folësit ose përdoret për të tërhequr vëmendjen e dëgjuesve:

O, sa mirë që erdhët! Ishim bërë merak për ju.

Shih edhe: 

Pasthirrma, llojet e saj dhe shembuj

Si ndahen pasthirrmat ?
cka eshte pasthirrma, pasthirrma shembuj, ceshte pasthirrma, cka eshte pasithirrme, cfare eshte pasthirrma, qka osht pasthirrma,
Çka është pasthirrma

Pasthirrma është pjesë e pandryshueshme e ligjëratës, që shërben për të treguar ndjenjat e folësit ose përdoret për të tërhequr vëmendjen e dëgjuesve:

O, sa mirë që erdhët! Ishim bërë merak për ju.

Shih edhe: 

Pasthirrma, llojet e saj dhe shembuj

Si ndahen pasthirrmat ?
cka eshte pasthirrma, pasthirrma shembuj, ceshte pasthirrma, cka eshte pasithirrme, cfare eshte pasthirrma, qka osht pasthirrma,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat