Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është letra dhe cilat janë llojet e saj ?

Çka është letra dhe cilat janë llojet e saj ?

Letra është formë e komunikimit me shkrim. 

Atë ia drejtojmë prindit, shokut, mikut, por mund t’ia drejtojmë edhe një institucioni shtetërorë. 

Letrat që ia drejtojmë ndonjë të afërmi janë ( shoqërore ).

Letrat që ia drejtojmë një institucioni shtetëror, duke parashtruar një ide, mendim ose kërkesë zyrtare janë letra zyrtare.

ceshte letra, cka eshte letra, cfare eshte letra, c'eshte letra, qka eshte letra, cilat jane llojet e letrave, letra private, letra shoqerore, letra zyrtare, leter private, leter shoqerore, leter zyrtare, cka jane letrat private, cka jane letrat shoqerore, cka jane letrat zyrtare, cfare eshte leter, letra shqip, leter shqip, definicioni letra,
Çka është letra dhe cilat janë llojet e saj ?

Letra është formë e komunikimit me shkrim. 

Atë ia drejtojmë prindit, shokut, mikut, por mund t’ia drejtojmë edhe një institucioni shtetërorë. 

Letrat që ia drejtojmë ndonjë të afërmi janë ( shoqërore ).

Letrat që ia drejtojmë një institucioni shtetëror, duke parashtruar një ide, mendim ose kërkesë zyrtare janë letra zyrtare.

ceshte letra, cka eshte letra, cfare eshte letra, c'eshte letra, qka eshte letra, cilat jane llojet e letrave, letra private, letra shoqerore, letra zyrtare, leter private, leter shoqerore, leter zyrtare, cka jane letrat private, cka jane letrat shoqerore, cka jane letrat zyrtare, cfare eshte leter, letra shqip, leter shqip, definicioni letra,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat