Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Çka është kryefjala ? ~ Rapitful Shqip

Çka është kryefjala ?

Çka është kryefjala ?

Kryefjala është gjymtyrë kryesore e fjalisë. 

Ajo gjendet me pyetjet: cili?, cila?, cilët? dhe kush?. 

Ajo tregon një a më shumë frymore apo sende. 

Kryefjala zakonisht qëndron para foljes.

ceshte kryefjala, cka eshte kryefjala, qka osht kryefjala, c'eshte kryefjala, qka eshte kryefjala, cfare eshte kryefjala, kryefjala gramatika e gjuhes shqipe, si gjindet kryefjala, qka tregon kryefjala, kryefjala shqip,
  •