Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është fjalia dëshirore ?

Çka është fjalia dëshirore ?

Fjalia dëshirore shërben për të shprehur një dëshirë, një urim, një mallkim.

 Fjalia dëshirore mund të shprehë edhe dëshirën që të mos ndodhë diçka.

Fjalitë dëshirore e kanë foljen në mënyrën dëshirore dhe në mënyrën lidhore.

 
Në fund të fjalive dëshirore vihet pikëçuditje. 

ceshte fjalia deshirore, cka eshte fjalia deshirore, cfare eshte fjalia deshirore, c'eshte fjalia deshirore, fjalia deshirore, fjali deshirore,qka eshte fjalia deshirore, qka osht fjalia deshirore, qfare eshte fjalia deshirore, per cka sherben fjalia deshirore, kur perdoret fjalia deshirore,
Çka është fjalia dëshirore ?

Fjalia dëshirore shërben për të shprehur një dëshirë, një urim, një mallkim.

 Fjalia dëshirore mund të shprehë edhe dëshirën që të mos ndodhë diçka.

Fjalitë dëshirore e kanë foljen në mënyrën dëshirore dhe në mënyrën lidhore.

 
Në fund të fjalive dëshirore vihet pikëçuditje. 

ceshte fjalia deshirore, cka eshte fjalia deshirore, cfare eshte fjalia deshirore, c'eshte fjalia deshirore, fjalia deshirore, fjali deshirore,qka eshte fjalia deshirore, qka osht fjalia deshirore, qfare eshte fjalia deshirore, per cka sherben fjalia deshirore, kur perdoret fjalia deshirore,
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi