Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Çka është etiologjia

 Çka është etiologjia

Ajo pjesë  e cila merret me shkaqet që shkaktojnë një proces patologjik apo të çrregullt quhet etiologjia.

ceshte etiologjia, cka eshte etiologjia, cka eshte etiologjia, cka eshte fjala etiologji, ceshte etiologjia, c'eshte etiologjia, etiologjia mjekesi, fjala etiologji, cfare kuptimi ka etiologji, cfare eshte etiologjia, qka osht etiologjia
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie