Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është endemia ?


 Çka është endemia ?
Me endemi kuptojmë praninë e një sëmundjeje ngjitëse për një kohë të gjatë në një regjion të caktuar dhe në rrethana të caktuara, e cila në kushte të favorshme, mund të përhapet në masë në formë epidemie. 

cka eshte endemia, cfare eshte endemia, ceshte endemia, qka eshte endemia, qeshte endemia, qka osht endemia, qka kuptojm me endemi, endemia shqip, cfare eshte endemi, endemi shqip, endemia definicioni, qfare eshte endemia, cka kuptojm me endemi,
loading...

 Çka është endemia ?
Me endemi kuptojmë praninë e një sëmundjeje ngjitëse për një kohë të gjatë në një regjion të caktuar dhe në rrethana të caktuara, e cila në kushte të favorshme, mund të përhapet në masë në formë epidemie. 

cka eshte endemia, cfare eshte endemia, ceshte endemia, qka eshte endemia, qeshte endemia, qka osht endemia, qka kuptojm me endemi, endemia shqip, cfare eshte endemi, endemi shqip, endemia definicioni, qfare eshte endemia, cka kuptojm me endemi,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat