Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Shenjat e komunikacionit


                      Shenjat e komunikacionit


Pjesmarrësit në komunikacion janë  të obliguar tu përmbahen kufizimeve,  ndalimeve dhe  obligimeve të shfaqura me anën e vendosjes shenjave të komunikacionit dhe shenjave që i japin personat e autorizuar.

Shenjat e komunikacionit porositin për rrezikun që kërcënon në udhë ose pjesë të udhës, vënë në dukje  kufizime, ndalime dhe obligime të cilave pjesmarrësit në komunikacion duhet t’u përmbahen dhe japin lajmërime të nevojshme për zhvillimin e sigurtë dhe të papengueshëm të komunikacionit.

Shenjat e komunikacionit:                                

 - Shenjat e rrezikut,                                                                        

 - Shenjat e urdhërave të prera,                                                          

 - Shenjat e lajmërimit                                                                                                                  

- Shenjat në udhë                                                                                              

 - Shenjat me drita / semaforët, dhe                                     shenjat e komunikacionit, komunikacioni, shenjat ne komunikacion, komunikacioni ne kosove, komunikacion, komunikacioni, shenjat rrugore, shenjat ne trafik

                      Shenjat e komunikacionit


Pjesmarrësit në komunikacion janë  të obliguar tu përmbahen kufizimeve,  ndalimeve dhe  obligimeve të shfaqura me anën e vendosjes shenjave të komunikacionit dhe shenjave që i japin personat e autorizuar.

Shenjat e komunikacionit porositin për rrezikun që kërcënon në udhë ose pjesë të udhës, vënë në dukje  kufizime, ndalime dhe obligime të cilave pjesmarrësit në komunikacion duhet t’u përmbahen dhe japin lajmërime të nevojshme për zhvillimin e sigurtë dhe të papengueshëm të komunikacionit.

Shenjat e komunikacionit:                                

 - Shenjat e rrezikut,                                                                        

 - Shenjat e urdhërave të prera,                                                          

 - Shenjat e lajmërimit                                                                                                                  

- Shenjat në udhë                                                                                              

 - Shenjat me drita / semaforët, dhe                                     shenjat e komunikacionit, komunikacioni, shenjat ne komunikacion, komunikacioni ne kosove, komunikacion, komunikacioni, shenjat rrugore, shenjat ne trafik
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat